O piatră de hotar cu viziune

12.07.2022

După zece ani de planificare și construcție, noua clădire a Spitalului Cantonal Winterthur a fost finalizată la începutul anului 2022. Spitalul Cantonal Winterthur este unul dintre cele mai mari zece spitale din Elveția. Noua clădire va asigura furnizarea pe termen lung de servicii medicale în regiune.

Noua clădire are o suprafață de 61.000 m² și poate fi văzută de la distanță. Au fost alese materiale de înaltă calitate pentru a asigura o integrare vizuală atractivă în împrejurimi. Clădirea impresionează cu o fațadă ușoară din travertin, aluminiu anodizat în culoarea Permalux P2 și suprafețe generoase de sticlă care oferă o vedere fără restricții asupra Winterthur.

Prin metoda sa de construcție durabilă, KSW a fost primul spital din cantonul Zurich care a fost certificat cu eticheta Minergie-P-Eco, care atestă o metodă de construcție deosebit de ecologică și durabilă.

 

Foto: Roman Weyeneth

 

Back