BäreTower

Obiect: BäreTower, Bernstrasse 25, Ostermundigen
Client: Helvetia Insurance, Zurich
Contractant total: Halter AG, total services, Berna
Arhitecți: Burkard Meyer Architekten BSA AG, Baden
Planificarea fațadelor: Sutter und Weidner Fassadenplanung, Biel
Construcția fațadei: Sottas SA, Bulle
Finalizare: 2021

Finisaj BWB: colorare - în efect mat E6
Procesul BWB: Natural shade; BWB-Argentan 1

Centrul Bären, situat în imediata vecinătate a gării Ostermundigen, are ca obiectiv o densificare spațială de înaltă calitate a structurii clădirii, combinată cu crearea de valoare adăugată la nivelul spațiului public. Clădirea înaltă adaugă o nouă scară la structura așezării existente și stabilește un semn urban distinctiv.

Culoarea turnului este determinată de materialele alese. Profilele din aluminiu anodizat, împreună cu reflexia și luciul emergente ale secțiunilor din sticlă, conferă turnului o eleganță sobră.

Imagini: Damian Poffet, Berna

Back